Agalara Geldik

Takip Edin

Öneri Dolu Bir Yazı: Melike Nur



By  Unknown     20:20:00    Etiketler:,,,,,,,,, 

Bu yazı Melike Nur isimli arkadaş tarafından yazılmış bir misafir yazıdır.

Selam agalar, adım Melike Nur. Bugün bu yazıda sizlere fıstığı bol leblebisi az ortaya karışık öneriler falan yazmayı planlıyorum. Eğer canınız sıkılıyorsa okuyun derim yapacak bir şeyler bulursunuz en azından. Belki bu yazı sayesinde tanışır kaynaşırız. Can sıkıntısına iyi gelen şeyler konulu bu yazıyı beğenirseniz alt tarafta yorum bırakmayı unutmayın. İyi okumalar..



İlk olarak İkram agam zaten baya kitap önerisi yapıyor, o yüzden ben film önereyim dedim.

---Film önerisi---

UZAY YOLCULARI 
(bilim kurgu)

Filmin konusu şöyle, uzun yılların geçmesiyle insanlar teknoloji açısından çok gelişmiş böyle hayvan gibi uzay gemileri yapıyorlar, ışık hızında gidiyor falan işte. Yine bu gemilerden biri yeni bir gezegene yolculuk yapıyor bu geminin içinde 5000'den fazla insan var ve tüm insanlar gidilecek gezegene kadar kış uykusuna yatırılıyor -doğru hatırlıyorsam 90 yıl kadar- ama henüz yolun yarısını dahi kat etmeden gemide bir sorun oluyor ve uyku kapsüllerinden biri bozulunca otomatik olarak bir insan erken uyanıyor.

Tabi bu kişinin kendi başına tekrar kapsülü yapmasının imkanı da yok, sonuç olarak olaylar böyle başlıyor gerisini anlatmayayım spoiler olur izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim çünkü son sahnede çok anlamlı mesajlar veriyor.

Şimdi de dizi önereyim

---Dizi Önerisi---

THE FLASH ve ARROW

İki dizi de DC dizisi zaten bunları uzun uzun anlatmayacağım ama Flash dizisinde mesela bilimkurgu dram macera falan çok güzel işleniyor. 1. Sezon favorimdir hatta bugün 3. Sezon finali çıkmıştı izledim yine kafamda deli sorular.. Boş vaktiniz varsa hemen başlayın bence.

Vee Arrow dizi aksiyonun dibi ya bayılıyorum dövüş sahnelerine Arrowun ok atmasına falan. Sırf Arrow izliyorum diye okçuluğa başladım hatta geçen yaz öclsdmf

Flashla ortak bölümleri falan da var, öyle işte

Son olarak da belki size göre yazının leblebisi olacak ama bi kaç tane hint müziği önermek istiyorum sevmeseniz de göz atın (bu zamanda bollyci bulmak zor be aga) çünkü cidden hoş şarkılar

----Efkarlı müzikler----


half girlfriend - phir bhi tumko chaahunga





baar baar dekho – teri khar mangdi





half girlfriend – tu hi hai

----Eğlenceli müzikler----



main tera hero – palat (bu şarkı en bi sevdiklerimdendir) 
(sa ben ikram adam her şeyi yaptı kız için ama yine de kızın umurunda değil) 
(İşte bu yüzden kızlar, işte bu yüzden..)






raabta – main tera boyfriend




armaan malik - aaja na ferrari mein

---Can Sıkıntısına İyi Gelecek Öneriler---


Yazının şimdiki kısmında ise canı sıkılan agalarıma bi kaç kısa öneride bulunucam.
Aga bi kere hayatın okul-ev döngüsünden ibaretse spora başla çünkü hayatında ayrı bi düzen oluyor ve eğer spor yapmayı seviyorsan zaten her antrenmanın çok güzel geçiyor, maddi durumunuzdan ötürü özel kurslarda zorluk çekiyorsasız büyük şehirlerde devletin spor salonları oluyor ve uyduruk yerler de değil..  Kendi şehrimden biliyorum Antalya'da devletin bir spor salonu var her türlü spor dalı var ücretsiz mükemmel bi yer ben de gidiyorum (4 ayrı spora hem de)

Basketbol, Muaythai, Oryantiring ve Okçuluk hepsinden de lisansım var ve bu çok iyi bir şey sırf lisanslarım sayesinde hayatta parasını veremeyeceğim havacılık okuluna %90 burs ile gittim siz düşünün sadece lisede bu kadar faydası var

Yani hem hayatınıza kolaylık sağlıyor hem de mis gibi yaşıyorsunuz sıkıntı yok dert yok antrenmandan antrenmana

Ha yok ben spor falan filan sevmem agam diyorsanız, alın elinize kitabı (bir ara sadece kitap önerisi için ayrı bir şey yazmayı düşünüyorum uzunundan) deniz kıyısına yakınsanız gidin dışarıda okuyun insanın içi rahatlıyor ya da resim yeteneğiniz varsa -olmasa da olur canınız istesin yeter- alın defterinizi karalayın bir şeyler dışarıda

Kafanıza göre takılın çocuk parklarına falan gidin hem kafa dağıtmak için de güzel yöntemler bunlar bu arada

Dışarı çıkmayı da sevmiyorum diyorsanız diyecek bir şeyim kalmadı. Şurada ikram agam boş zaman aktiviteleri hakkında bir yazı yazmış onu inceleyebilirsiniz. (Okumak isteyenler buraya tık)

Benden bu kadar agalar konuşmak isterseniz (tumblr: aultraus) her zaman beklerim kendinize iyi bakın ^-^

------------------------------§------------------------------

Yeni yazılarda bildirim almak istiyorsanız sağ alttaki kırmızı çan şekline tıklayabilirsiniz

Kim bu Unknown

Adım İkram, önceden buraya yaşımı yazıyordum ancak her sene değiştiği için şu anda 1999 doğumluyum demeyi tercih ediyorum. Marmara Üniversitesi'nde Almanca Tercümanlık bölümü öğrencisiyim. 2016'dan beri ara ara buraya bir şeyler karalıyorum ve senede bir bile olsa cebime para geçmesini sağlıyorum. Bana destek olmak isterseniz blogumu favorilerinize ekleyin de arada sırada açıp bakın, hangi konularda nasıl boş yapmışım.. Unutmadan bir de yorumlarınızı okumayı çok seviyorum. Her "yeni yorum bildirimi" geldiğinde kalbim pırpır atıyor haberiniz olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır