Agalara Geldik

Takip Edin

Belgesel: Şerefsizler Kimdir ve Nerelerde Yaşarlar?



By  Unknown     18:00:00    Etiketler:,,,,,,,,, 


Agalarım agalarım herkes toplasın şerefsiz listesi buldum dedim ki kendi şerefsiz listemi açıklayayım. Herkes buradaysa belgeselimiz başlasın.

Kimdir bu şerefsizler, nerelerde yaşarlar. Çiftleşme mevsimleri ve av yasakları var mıdır? Şerefsizlerin zayıf oldukları yerler ve doğal hayatları nasıldır, habitatlarını yıkarsak nesilleri tükenir mi?



Tüm bunların cevabını sadece Agalar'a geldiğinizde bulabiliyorsunuz..

İşte bu yüzden hergün agalara geliniz, tok karnına günde iki kere falan

Hatta sağ aşağıdaki çan şekline tıklayarak  yeni yazı geldiğinde bildirim alabilirsiniz.
Bi de istediğiniz zaman abonelikten çıkabiliyonuz anında. Ama çıkmayın kırılırım

Herkes hazırsa belgeselimizin ilk adımı "Şerefsizler kimdir?" sorusuna vereceğimiz cevapta saklı..

Edit: Bu yazıyı çok önceden yazmıştım, şimdi biri gelip bunu okuyup kesin bana ithafen yazmış diye düşünmesin. Yazıda bahsi geçen şerefsiz çook çok öncelerin şerefsizi.. Sen diilsin yani bekleme yapma devam et


1- Şerefsizler kimdir?

Şerefsizler farklı türlere ve cinslere ayrılabilirler. Bunlar çoğu zaman kamufle olmayı başarsalar da ilk bakışta "Heyy! Merhaba, ben şerefsizim!" diye bağıran türleri de mevcuttur. Her türlü ev, okul, sokak, mahalle, iş yeri, kapalı veya açık alanda bulunabilen şerefsizlerimiz, şerefsiz olduklarının farkında olabilir de olmayabilir de.. Genel olarak yemekten hoşlandıkları şey başkalarının ömrüdür. Ömür yemek onlar için dayanılmaz bir iştah, karşı konulamaz bir hazdır. 

Hepsi olmasa da bazı şerefsiz türleri doğa olaylarına müdahale edebilir, kar yağdırabilirler. Bu karlar güvendiğimiz dağlara, güvenmediğimiz dağlara, oy dağlar dağlara ve daha bin bir türlü dağa yağabilir. Öyle ki Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin dahi olsanız, yoğun kar yağışı nedeniyle uçuşlarınızı iptal etmek zorunda kalabilirsiniz.

Şerefsizler hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız belgeselimizin ikinci sorusu olan "Kamufle olmuş Şerefsizler nasıl anlaşılabilir?" sorusuna cevap arayalım





2- Kamufle olmuş Şerefsizleri nasıl tanıyabilirim?


Öncelikle herkes bunu başaramaz ama biz tanımanız için gerekli formülleri ve ipuçlarını vermek için buradayız. Yoğun araştırmalar, deneyler ve deneyimler sonucu İsveçli bilim adamları Şerefsizlerin tanınabilmesi için aşağıdaki formülü icat etmiştir.

İçindekiler
-1 çay bardağı hayat tecrübesi
- bi tutam dost kazığı (rendeleyin)
-tencerede biraz tereyağı eritin ve salça koyun. 
-Salça acı olsun bakın burası çok önemli formülün ana maddesi gibi bir şey acı olması
-Tereyağı eriyince hayat tecrübenizi acı salçayla karıştırın o biraz pembeleşince dost kazığını da serpiştirin içine. 15 dakika kaynatın soğuyunca içersiniz.. Afiyet olsun

Bu formül sizin şerefsizlere olan bağışıklığınızı güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda diğer potansiyel şerefsizleri bir bakışta tanımanıza yardımcı olacaktır. Bununla yetinmeyip size bazı ipuçları hazırladık. İlk olarak şerefsizlerin ortak özelliklerinden olan "Kanka kimseye deme çünkü söz verdim demiceğime ama ne oldu biliyo musun??" sözüyle konuya başlamalarıdır, böyle bi insan sizin kankiniz de olsa şerefsiz şerefsizdir. Dikkatli olun ateşle oynuyor olabilirsiniz. 

Dahası şerefsizlerin en çok sevdiği cümlelerden birisi "Kanka senden aldığım 5 lirayı getircektim ama unuttum yarın şeyaparız tamam mı bb"dir. Eğer bu şerefsiz size kanka diyebilecek kadar yakınsa yanınızda hijyen ürünleri bulundurmaya gayret gösterin. Bu durumda kezzap güzel bir temizleyicidir..

Şerefsizlerin belirgin özelliklerinden birisi önceki deneyimlerini sırf eğlence olsun diyerek anlatırlar. Örneğin bir şerefsiz önceden bi şerefsizlik yapmış ve bundan zarar görmemişse bu durum onun gurur kaynağı, hatta ve hatta onur madalyasıdır. Eğer bir şerefsizin avını şerefsizlik hakkında uyarır ve avlanmasına mani olursanız, şerefsizin onurunu kırmış olur ve bu yüzden gelecek avı siz olursunuz. Eğer bir şerefsizi avlanırken görürseniz onu gizlice öldürün ama katilini bilmesine katiyen izin vermeyin.

3-Şerefsizlerin üremeleri ve çiftleşme mevsimleri

Doğada her yıl binlerce şerefsiz doğup binlercesi ölüyor. Amerikalı ve Danimarkalı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre 45.285 farklı türe sahip olan şerefsizler hemen her kıtada kendilerini gösterebilmekte. Danimarkalı Thomson'a göre hala Dünyada keşfedilmeyi bekleyen binlerce şerefsiz var, öyle ki yağmur ormanlarının içine girdikçe daha büyük ve daha tehlikeli şerefsizlerle karşılaşabilirmişiz. Hatta aynı bilim adamı başka bi araştırmasında şöyle söylüyor: "...Şerefsizleri bunca yıl azınlık olarak gördük, ancak onlar bizimle yaşamaya ve soylarını devam ettirmeye başladılar. Saklandılar ve çoğaldılar. Bu çoğalma öyle bir düzeyde oldu ki sıradan bi Amerikalı uygun ortamlarda her gün yedi yeni şerefsizle karşı karşıya gelip bunu farkedemiyor.." yazının devamını da paylaşmak isterdim ancak Danimarkalı meslektaşım Thomson sadece Amerikan Şerefsizleri üzerinde yoğunlaşmış. Yeri gelmişken her kıtanın şerefsizleri o kıtaya özgü özelliklere evrilmişler. Bu yüzden en kötü pozisyonda olan ülkeler iki Kıta arasında köprü görevi gören ülkeler..

Bilin bakalım Türkiye kaç kıta/ülke/bölge arasında köprü görevi görüyor. Avrupa ve Asya arasında, Avrupa ve Orta Doğu ülkeleri arasında, Rusya'yla Orta Doğu arasında, hatta bazen Asya'yla Orta Doğu arasında bile köprü görevi üstlenebiliyor. 

Allah'tan Amerikan Şerefsizleriyle uğraşmıyoruz derdim ama onlar da bi oyunlar peşinde bi ajanlıklar peşinde ki sormayın. Velhasıl-ı kelam ülkemiz dünyanın çeşitli şerefsizleri arasında ayakta duran ender kara parçalarından bir tanesi..

Konumuzdan sapmadan Şerefsizlerin çiftleşme mevsimlerini anlatmak istiyorum. Sıradan bir şerefsiz
her sene 1-2 şerefsize gebe kalabilir ve kesin bi çiftleşme mevsimleri yoktur. Ayrıca yeni bi şerefsizin dünyaya gelmesi için iki şerefsiz gerekmez. Genelde eşeysiz üreyen şerefsizler çok nadir olsa da ikili hatta üçlü bi şekilde çiftleşebilir ve bunun sonucu olarak çok çok güçlü şerefsizler ya da çok çok zayıf insanlar ortaya çıkabilir.

Evet doğru duydunuz bi şerefsiz üreyince ortaya iki farklı ihtimal gelir, yeni oluşan birey ya şerefsizdir ya da üzgün ama normal bir insandır. Şerefsizlerin üremesi normal insanlar gibi de değildir. Onların üremesi başkalarına yapılan şerefsizliktir. Genelde bir bireye şerefsizlik yapıldığında o birey de sinirlenip şerefsiz olabilir. Ve şerefsizliğe şerefsizlikle karşılık vermek geri dönüşü çok zor olan bi yola girmek demektir.

Demin dediğim gibi eğer iki ya da üç şerefsizin üremesi sonucu  oluşan birey şerefsiz olacaksa çok güçlü bi şerefsiz olur. Acı yoksa kazanç da yoktur sözü (bkz: no pain no gain) onların dünyasında fizik kuralı gibi bir etki yapar ve tek başına üç ayrı şerefsize şerefizlikle karşı atak yapar.

Eğer üç şerefsiz yüzünden şerefsiz olan birisini görürseniz koşarak uzaklaşın, çünkü onlar şerefsizliğin bi üst versiyonudur.

Buraları anlamadıysanız üzülmeyin fazla akademik ve teknik bilgi içeriyomuş bende yeni farkettim. Yılların tecrübesiyle yazdım bunları beheyt..

4- Şerefsizlerin zayıf noktaları nelerdir

Evet gelelim bi şerefsizle karşılaşırken ne yapmamız gerektiğine.. Şerefsizler genel olarak sinsidir ve şerefsizlik yapacakları zamanlar arkalarında iz bırakmazlar. Bi şerefsizlik olur, ortamda kaos hakimiyeti durulur anca o zaman dedikodular sayesinde şerefsizliği yapan şerefsizin kim olduğu belirlenir. Peki şerefsizlerin zayıf noktaları nelerdir merak ediyor musunuz?

Şerefsizler Allahtan korkmazlar, kuldan utanmazlar. Kanun tanımaz ve şerefsizlik yapmayı hayat felsefesi edinmişlerdir. Onların tek korkusu şerefsizliği yaparlarken ellerine yüzlerine bulaştırma korkusudur. Yani size bir şerefsizlik yapılırsa onların oyunlarını bozacak şeyler yapın. Ama bunu yaparken toplum içinde adlarının şerefsiz olarak ilan edilmesini de sağlamayı unutmayın. Sonuçta şerefsizlerin yüzde doksanı kimliklerini saklamaktadır. Çünkü eğer bir şerefsizin kimliği açıklanırsa potansiyel av sayısı yerlere düşer, bu da onların şerefsizlik yetmezliğinden can vermesine sebep olabilir.

Yani bi şerefsizle karşılaşırsak naapıyomuşuz? Oyunlarını bozup onları toplum içinde rezil ediyomuşuz.

5- Peki bi ilaçlama falan yok mu bunları topluca yok edelim?

Ne yazık ki genç agam, bilim insanları şerefsizliğin dünyada hep olacağını ve şerefsizliğe devam edeceklerini söylemekte. Ama en azından belki uygar medeniyet düzeyine gelen ülkeler ve toplumlar arttıkça şerefsizlerin soylarının yavaş yavaş azalacağını ve hatta bi gün küçük bir ihtimal olsa da daha huzurlu bi dünyaya sahip olabileceğimizi belirten bilim adamları da mevcut. Kişisel görüşümü almak isterseniz şerefsizleri öldürmenin cezasız olduğu bi dünyada kimsenin şerefsizlik yapacağını düşünmüyorum. 

Kendime bi ülke kurup adını Agalar koycam gelenlere Agalar'a hoş geldiniz derim

Bi de AGAYASA oluşturup içine yeterli kanıtlar varsa şerefsizleri öldürmek serbesttir yazcam.


ONUN ADI İKRAM... O GELİYOR... DÜNYADA ŞEREFSİZLİĞE SON VERMEYE GELİYOR..


(LN AGAYASA ŞEYSİNİ ÇOK SEVDİM SIRADAKİ YAZIDA AGAYASA DİYE BİŞİ YAZCAM DKLFJDLSAFJ)

(BUNU DAHA PAYLAŞMADİM AMA DAYANAMAYİP HEMEN YAZDİM AGAYASAYİ. AHADA LİNK BURAYA TİKLAYİP OKUYABİLİRSİNİZ)

Kim bu Unknown

Adım İkram, önceden buraya yaşımı yazıyordum ancak her sene değiştiği için şu anda 1999 doğumluyum demeyi tercih ediyorum. Marmara Üniversitesi'nde Almanca Tercümanlık bölümü öğrencisiyim. 2016'dan beri ara ara buraya bir şeyler karalıyorum ve senede bir bile olsa cebime para geçmesini sağlıyorum. Bana destek olmak isterseniz blogumu favorilerinize ekleyin de arada sırada açıp bakın, hangi konularda nasıl boş yapmışım.. Unutmadan bir de yorumlarınızı okumayı çok seviyorum. Her "yeni yorum bildirimi" geldiğinde kalbim pırpır atıyor haberiniz olsun :)

2 yorum:

  1. bu yazıdan da anladığımız kadarıyla fok balıkları çok yalnız hayvanlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dfçög m.dsafgmdskglşdsmlgmsergekgmegk

      aq güldüm

      Sil

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır