Agalara Geldik

Takip Edin

Yatalım İzleyelimden Herkese Merba



By  Unknown     23:37:00    Etiketler: 
Sellamlar arkadaşlar,

Bugün sizlere dizi önerisi yapalım istiyorum, bu yüzden favori dizim olan HIMYM dizisini anlatçam, yazıma başlamadan önce 10 yaşındaki kardeşlerime kamu spotu lütfen oyun youtube kanalı açmayın dedikten sonra konuma giriş yapıyorum. How I Met Your Mother!

Ted
Evet HIMYM benim favori dizilerimdendir. Güldürürken arada küçük dokonuşlarla hüzünçlendirebilir de. Genel olarak konu şu yıl 2030 Ted Mosby çocuklarına isimden anlaşılabileceği gibi anneleriyle nasıl tanıştığını anlatıyor. Yıl 2005 Ted New York'da en iyi arkadaşı Marshall ve onun kız arkadaşı Lily ile aynı evde kalıyor ve olaylar gelişir tatatatam. Biraz karakterlerden bahsediyim.


Theodore Evelyn Mosby yani Ted, Ted çocukluğundan beri mimar olmak isteyen başarılı bi mimardır. Ve hayatının aşkını aramaktadır. Ted romantiktir dediğim gibi aşkını arıyo ama ararken her kıza hayatımın aşkı olabilir gözünde bakması bana göre eksi bi özellik genel olarak sevdiğim karakterdir.




Marshall


 Marshall Eriksen adam gibi adamdır ve Ted'le üniversitede oda arkadaşıdırlar böyle tanıştılar aslında ilk tanışmaları efsodur ilk gündür Marshall odasında "sandviç yemektedir" o sırada yurtta dekanın dolaştığı dedikodusu yayılır ve "sandviç yerken" kapı açılır gelen Ted'dir Marshall onu dekan sanıp toparlanırken Ted "sandviç yerken" ona eşlik eder Marshall onu hala dekan sanmaktadır. Marshall ideal erkek arkadaştır. Sevgilisine sadık, yalan söyle(ye)meyen, dürüst bi insandır bu arada Marshall avukattır.



Lily
Lily Aldrin çok sevimli böyle evde vitrine koyabileceğiniz ponçik (ikram abv) bi karakterdir. Lily ile Marshall üniversitenin ilk senesinden beri sevgilidirler çokta güzel bi tanışma hikayeleri vardır. Lily ile Marshall'ın boy farkı baya vardır şöyle bi durumda var Marshall arkadaş grubunun en uzunu olmasına rağmen Minnesota'da yaşayan ailesinin en kısalarındandır. Lily ve Marshallın çok tatliş bi ilişkileri vardır.




Robin



Robin Scherbatsky'yi ilk bölümde Ted bize anlatır, anlatırken şu cümleleri söyler; "Eski bir film gibiydi denizci, kalabalık dans pistinde kızı görür ve arkadaşına dönüp der,'Şu kızı gördün mü' bir gün onunla evleneceğim." Robin Kanadalıdır bu durum arkadaş ortamında bir çok geyiğe yol açmaktadır. Robin Kanadalı olduğu için hokeye ilgi duyar, viski sever bir haber spikeridir. Bir erkek Robinle sevgiliyken karşı tarafın kendine ihtiyacı olduğunu hissetmez çünkü Robin kendi işini kendi halledebilen bi kadındır bunun sebebi babasının onu büyütürken erkek gibi büyütmesidir.






Barney
Ve işte adamın dibi 20li yaşlardaki piliçlerin babacığı Barney Stinson öncelikle 1 bilgi Ted ve Barney pisuvarda tanışmıştır. Laser Tag sevdalısı viski tutkunu bu karakterimizin hedefi New York'taki bütün karı kızdır. Ne kadar duygusuz gözüksede içinde nur topu gibi güzel 1 insan vardır.



Himym işte genel olarak böyle izlenmesi şiddetle tavsiye edilir bi oturuşta 1 sezon izlenir, iyi seyirler.

















Kim bu Unknown

Adım İkram, önceden buraya yaşımı yazıyordum ancak her sene değiştiği için şu anda 1999 doğumluyum demeyi tercih ediyorum. Marmara Üniversitesi'nde Almanca Tercümanlık bölümü öğrencisiyim. 2016'dan beri ara ara buraya bir şeyler karalıyorum ve senede bir bile olsa cebime para geçmesini sağlıyorum. Bana destek olmak isterseniz blogumu favorilerinize ekleyin de arada sırada açıp bakın, hangi konularda nasıl boş yapmışım.. Unutmadan bir de yorumlarınızı okumayı çok seviyorum. Her "yeni yorum bildirimi" geldiğinde kalbim pırpır atıyor haberiniz olsun :)

2 yorum:

  1. Zaten 20 dk lan.20 dk cık ama en güzel dizidir :')

    YanıtlaSil
  2. bloğunuzu gezdikten sonra izlemeye başlıçam çok tşk

    YanıtlaSil

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır