Agalara Geldik

Takip Edin

İnternetten Para Kazanmak - Bitexen Coin nedir?



By  İkram     17:46:00    Etiketler:, 

İnternet üzerinden para kazanmak son zamanların en popüler konularından bir tanesi oldu. Çoğu insan blog yazarak ya da Youtube üzerinden para kazanmaya çalışmaktadır. Bazı insanlar online anketlere katılarak para kazanır. Bugün size anlatacağım şey ise bambaşka bir şey. Bugünkü anlatacağım internetten para kazanma yöntemi ise Exen Coindir.

Exen Coin Türkler tarafından oluşturulmuş bir kripto para birimidir. Yani aynı BitCoin gibi buradan sanal para alıp satabiliyorsunuz. Ancak hiç para yüklemeden de para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz?


BitCoin'in mantığı, kripto paranın değerinin yükselmesi ile kazandığınız para idi. Ancak Bitcoin'e para yüklemeden bir şeyler kazanmanızın imkanı yoktu. BitExen ise her üyeye 25 Exen Coin vermektedir. 25 Exen Coin ise şuan için (15 Kasım 2018) 18 TL'den işlem görmektedir.

Bu yeni Exen Borsası her üç ayda bir kazandığı kârının yüzde ellisini müşterilerine ödeme olarak vermektedir. Bu sayede herkes üç ayda bir kazandığı Exen Coin'i Türk Lirasına çevirebilmektedir.

Her davet edilen kişi için de ayrıca 25 Exen veren bu yeni Türk borsası, belli bir üyelikten sonra yeni üyelere 25 yerine 10 Exen vereceğini söylüyor. Web sitelerinin iddiasına göre daha sonra 5 Exen ve en son da 1 Exen vereceklermiş.

Eğer siz de hemen üye olup 25 Exen kazanmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. ---> Bitexen

Üye olduktan sonra hesabınızı onaylatmanız gerekmektedir. Bu onay için kimliğinizin ön yüzünü atmanız ve adresinizi doğrulamanız gerekmektedir. Bunların nedeni de insanların kendi adlarına yüzlerce hesap açmasını önlemektir. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok, ben de abim de yaptık çünkü. Bir problemle karşılaşmadık.

Şuan için EXEN coin'in piyasadaki grafiği bu şekilde. 25 Eylül tarihinde 0,06 Amerikan Doları üzerinden işlem gören borsa 15 Kasım yani bugün 0,14 Amerikan dolarından işlem görüyor. Bu noktada bilmeniz gerekir ki Türk Lirası şuan 0,19 Amerikan dolarına eşittir. Yani bu demek oluyor ki 1 Exen Coin, 1 Türk Lirası kadar değerli olma yolunda ilerliyor. İki ayda bu şekilde gidiyor olması umut vadedici ve belki kısa vadede üzerine yatırım yapılabilecek bir borsa olabilir.



Şu an için çok bir miktar değil bu Exenin verdiği miktar, ancak BitCoin de öyle ufak meblalardan yüzlerce liraya kadar fırladı. O yüzden bu konuyu ilk paylaşan bloglardan olmak isterim. Umarım Türkiye'nin bu yeni Kripto Parası da Bitcoin gibi bir çok insana ve ülkemize iyi paralar kazandırır.

Kim bu İkram

Adım İkram, önceden buraya yaşımı yazıyordum ancak her sene değiştiği için şu anda 1999 doğumluyum demeyi tercih ediyorum. Marmara Üniversitesi'nde Almanca Tercümanlık bölümü öğrencisiyim. 2016'dan beri ara ara buraya bir şeyler karalıyorum ve senede bir bile olsa cebime para geçmesini sağlıyorum. Bana destek olmak isterseniz blogumu favorilerinize ekleyin de arada sırada açıp bakın, hangi konularda nasıl boş yapmışım.. Unutmadan bir de yorumlarınızı okumayı çok seviyorum. Her "yeni yorum bildirimi" geldiğinde kalbim pırpır atıyor haberiniz olsun :)

4 yorum:

  1. Bitexen tarzı Kripto Para borsası olan Felixo davetlilerine 55₺ Değerinde kendi Kripto Parası FLX Coin Dağıtıyor.
    Hemen Kayıt Ol, Sms ve Kimlik onayla 55₺ Değerinde FLX Kazan, ister TL Çevir Hesabına çek, ister bekle değerlenince sat.
    Referans Kodu : felixotr

    Link : http://felixo.com/?ref=felixotr
    Ödüller sadece davetlilere dağıtılıyor, Ref kodu girmediğiniz takdirde Ücretsiz FLX Kazanamazsınız.

    YanıtlaSil
  2. Bitexen tarzı Kripto Para borsası olan Felixo davetlilerine 55₺ Değerinde kendi Kripto Parası FLX Coin Dağıtıyor.
    Hemen Kayıt Ol, Sms ve Kimlik onayla 55₺ Değerinde FLX Kazan, ister TL Çevir Hesabına çek, ister bekle değerlenince sat.
    Referans Kodu : felixotr

    Link : http://felixo.com/?ref=felixotr
    Ödüller sadece davetlilere dağıtılıyor, Ref kodu girmediğiniz takdirde Ücretsiz FLX Kazanamazsınız.

    YanıtlaSil
  3. Para kazandıran uygulamalar mı arıyorsunuz? Tıklayın: para kazandıran uygulamalar

    YanıtlaSil

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır